ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Διάγγελμα Υπάτου Μέγα Ταξιάρχου

ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑ

ΤΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΝ ΗΜΩΝ ΦΙΛ:.ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΑΣ 33°

Φίλτ:.Αδ:.Αδ:.,

     Με πλήρη επίγνωση ευθυνών και υποχρεώσεων, ανέλαβα τα καθήκοντά μου στις 15 Ιουνίου ε.ε. μετά την ομόφωνη απόφαση του Υπάτου Συμβουλίου του 33ου και Τελευταίου Βαθμού δια την Ελλάδα του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου, προηγηθείσης της παραιτήσεως του Κραταιοτάτου Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου Αδ:.Σπυρίδωνος Καμαλάκη δια προσωπικού λόγους.
     Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω και να υποσχεθώ, ότι θα ηγηθώ του αγώνος της αντιστάσεως κατά της επιβουλής, δια την αποκατάστασιν της προτέρας τάξεως, ειρήνης και αρμονίας μεταξύ των κανονικών Τεκτονικών Δυνάμεων και ότι θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις χάριν της ενότητος και ενδυνάμωσης του Θεσμού μας.
     Θα αγωνιστώ με πίστη, αφοσίωση, υπομονή, επιμονή, σεβασμό και αγάπη ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.
     Ως γνώμονα των κινήσεών μου, θα έχω τη συνείδησή μου και τις Τεκτονικές μας Αρχές.
     Προσβλέπω σε επίλυση και είμαι αποφασισμένος να εξαντλήσω όλα τα περιθώρια, χωρίς όμως να καταργήσω τα όρια και να υπερβώ τις κόκκινες γραμμές, οι οποίες έχουν τεθεί ως κυματοθραύστης.
     Αναμιμνησκόμενος τους στίχους του ποιητή Κων. Καβάφη «τους Λαιστρυγόνες και τους Κύκλωπες, το θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι» θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω ότι το Ύπατο Συμβούλιο θ’ αποτελέσει την ατσάλινη ασπίδα και θα προστατεύσει με κάθε νόμιμο τρόπο, τους Αδ
:.Αδ:.του Α:.Α:.Σ:.Τ:.σύμφωνα με το Σύνταγμα, το Ευρωπαϊκό και Διεθνές Δίκαιο, περί προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών καθώς και της προστασίας της προσωπικότητος.
     Το εναρκτήριο μήνυμά μου, αποτελεί ένα αισιόδοξο σάλπισμα, αλλά και ένα κάλεσμα συνοδοιπορίας.
     Η ιερότητα της στιγμής, ενώνει τις προσπάθειες όλων μας, στον κοινό αγώνα της δικαίωσης.