ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ

Επισκέψεις Αντιπροσωπείας μελών του Υπάτου Συμβουλίου εις περιφερειακά Φιλοσ:. Εργ:.

Επισκέψεις Αντιπροσωπείας μελών του Υπάτου Συμβουλίου με επικεφαλής τον Κρατ:. Υ:. Μ:. Τ:. Αδ:. Νικόλαο Κιλάκο 33ο εις περιφερειακά Φιλοσ:. Εργ:. του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου.

Στις 23/9/2016 Αντιπροσωπεία μελών του Υπάτου Συμβουλίου με επικεφαλής τον Υ:.Μ:.Τ:.  Κρατ:. αδ:. Νικόλαο Κιλάκο και τον  Κρ:. Μεγ:. Ρητ:. Ευάγγελο Μπινιάρη επεσκέφθησαν την Θεσσαλονίκη , παρευρέθησαν σε σύνοδο των Μεγ:. Γεν:. Επ:. 33ο , Προέδρων Εργ:. και Περικόσμησης εις 32ο  Ε:.Μ:.Ε:. στο Τεκτονικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και ακολούθως παρακάθησαν σε δείπνο αγάπης μετά των αδελφών μελών των Φιλοσοφικών Εργαστηρίων του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου.
 
Στις 24/9/2016 δε, μετέβησαν στην Καβάλα , όπου στο εκεί Τεκτονικό Μέγαρο ενημέρωσαν τους Αδ.΄. Aδ.΄.  των Φιλοσοφικών εργαστηρίων του Αρχαίου και  Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου και δέχθηκαν τις εισηγήσεις τους υπέρ της ευημερίας του Τάγματος.
Ακολούθως στην Ξάνθη , όπου είχαν συνάντηση με αδελφούς των Φιλοσοφικών εργαστηρίων Δράμας , Ξάνθης και Κομοτηνής , του Αρχαίου και  Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου, όπου και αντάλλαξαν απόψεις  και παρακάθισαν σε δείπνο αγάπης .