Εγκαθίδρυση τριών νέων Εργαστηρίων εν Αν:. Ελευσίνος

Η επιθυμία των Αδδ:. να λειτουργήσουν Φιλοσοφικά Εργαστήρια στον φορτισμένο ενεργειακά χώρο της Ελευσίνος, ήταν δεδομένη, εδώ και χρόνια και μετετράπη σέ αίτημα προς το Ύπατο Συμβούλιο, πριν από μερικούς μήνες, το οποίο και ενεκρίθη την 9η Δεκεμβρίου 2020.

Και την Τετάρτη 13η Οκτωβρίου 2021,  έγινε πραγματικότητα, με την Εγκαθίδρυση  και την εγκατάσταση των Αρχών από τον Υ:.Μ:.Τ:. Κραταιότ:.  αδ:. Ευάγγελο Μπινιάρη, συνεπικουρούμενο από τον Ανθύπατο  Μεγάλο Ταξιάρχη Κρ:. Αδ:. Δημήτριο Παπαχαρίση και τον Κρ:. Αδ:. Μ:. Καγκ:. Αντώνιο Παπανδρέου.

Η Στ:. Τελειοποιήσεως ΤΕΛΕΣΤΗΡΙΟΝ υπ’  αριθμόν  38 , το Υπερτ:.  Περ:.  ΑΒΑΤΟΝ υπ’ αριθμόν  39 και ο Άρειος Πάγος ΕΡΜΕΙΟΝ υπ’ αριθμόν 24 εγκαθιδρύθηκαν εν Κοιλάδι Θριασίου και Αν:. Ελευσίνος  εις τον αιώνα τον άπαντα και αποτελούν πλέον Σώμα εκ του Σώματος του Υπάτου Συμβουλίου.

Τύχη αγαθή, οι σφύρες  φιλοσοφικών Εργαστηρίων ήχησαν αρμονικά για πρώτη φορά στο Θριάσιο  και μάλιστα απετέλεσαν την πρώτη δια ζώσης εκδήλωση μετά από 20 και πλέον μήνες διακοπής των εκ του σύνεγγυς εργασιών,   λόγω της πανδημίας, στο Τεκτ:. Μέγαρο Ελευσίνος. Και όταν αυτή η επανέναρξη εργασιών ήταν η Εγκαθίδρυση τριών νέων Φιλοσοφικών Εργαστηρίων και η Εγκατάσταση των Αρχών τους ,το γεγονός  μόνο ως  άριστος  Οιωνός μπορεί να εκληφθεί.

Ο Κραταιότατος Υ:.Μ:.Τ:., κατά τον χαιρετισμό του προς τους Αδδ:. που ήταν παρόντες τηρώντας πιστά τα πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας που ισχύουν λόγω της πανδημίας, τόνισε  την ευτυχή σύμπτωση να επαναλαμβάνονται  οι Εργασίες  με την   ίδρυση τριών  νέων  Φιλοσοφικών Εργαστηρίων και ευχήθηκε καλό πνευματικό ¨Έργο.

Η βραδυά  έκλεισε με δείπνο σε παρακείμενο εστιατόριο, με τιμώμενους προσκεκλημένους τον Υ:.Μ:.Τ:.  τον Ανθ:. Μ:.Τ:. και τον Κρ:. Μ:. Καγκ:. σε κλίμα Αγάπης και ικανοποίησης, πάντα με πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων και των μέτρων προστασίας.