Τεκτονικές εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

 

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2010, ο Κραταιότατος Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης Αδελφός Χρήστος Μανέας και τα Κραταιά Μέλη του Υπάτου Συμβουλίου, πραγματοποίησαν ανοικτή εορταστική εκδήλωση στο Ξενοδοχείο << KAPSIS>> στη Θεσσαλονίκη.

Την εκδήλωση τίμησαν διά της παρουσίας των, ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Ενδοξότατος και Κραταιός Αδελφός Νικόλαος Βουργίδης, Ένδοξα Μέλη του Συμβουλίου της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, Τεκτονικές Αντιπροσωπείες από όλη την Ελλάδα και μεγάλος αριθμός Επισκεπτών.

Η εκδήλωση περιελάμβανε :

  •     Ενημέρωση από τον Κραταιότατο Ύπατο Μεγάλο Ταξιάρχη Αδελφό Χρήστο Μανέα, για τον Τεκτονισμό και το έργο του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου.
  •     Τελετή μνήμης των αειμνήστων Προέδρων αυτού.
  •     Βράβευση Τεκτόνων οι οποίοι έχουν τιμηθεί με Στρατιωτικά Μετάλλια Ανδρείας, για την προσφορά τους προς την Πατρίδα Ελλάδα.
  •     Χορήγηση δέκα (10) υποτροφιών σε ισάριθμους αριστεύσαντες και πρωτεύσαντες φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
  •     Απονομή τιμής στον καθηγητή του Πανεπιστημίου της Βιέννης κ. Βασίλειο Καραγιάννη.
  •     Βράβευση του ζεύγους κ.κ. Δημητρίου και Αναστασίας Γκέλερη καθώς και της κ. Ελένης Τουλουμάκου.

Ο Κραταιότατος Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης αδελφός Χρήστος Μανέας συνεχάρη τον Υπατο Μεγα Γενικό Επιθεωρητή Κραταιό Αδελφό Ηρακλή Σιδηρόπουλο, τα Διοικητικά Συμβούλια και τα Μέλη των Εργαστηρίων δια την άψογον διοργάνωση και την τελεια διεξαγωγή των εργασιών.

Απόδοσις τιμών είς την Σημαίαν κατά τάς Εορταστικάς Εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κραταιότατος Ύπατος Μεγάλος Ταξιάρχης Αδερφός Χρήστος Μανέας,ο Ενδοξότατος Μεγάλος Διδάσκαλοςκαι Κραταιός Αδερφός Νικόλαος Βουργίδης,τα Κραταιά Μέλη του Υπάτου Συμβουλίου και ο Ένδοξος Β Μέγας Επόπτηςτης Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος Νικόλαος Μακρής κατά τάς Εορταστικάς Εκδηλώσεις της 18ης Δεκεμβρίου 2010 στη Θεσσαλονίκη.