Νέα

web head gr

Εν Κοιλάδι Ιλισού και Ανατολή Αθηνών την  23.12.2019
αρ.πρ.: 212  

Προς:
 
Άπαντα τα υπό την Αιγίδα και την Δικαιοδοσία ημών Φιλοσοφικά Εργαστήρια

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ

Αδελφοί μου Σεβ:. Μυστ:. Διδάσκαλοι,

Την 18ην Δεκεμβρίου 2019, τα Ενεργά Μέλη του Υπάτου Συμβουλίου του 33ου και Τελευταίου Βαθμού δια την Ελλάδα του Α:.Α:.Σ:.Τ:. με την ομόφωνη ψήφο τους, με τίμησαν με το ύψιστο Αξίωμα του Υπάτου Μεγάλου Ταξιάρχου.

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τα καθήκοντα που απορρέουν από το Αξίωμα αυτό, υποσχόμενος να προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της Τιμής και της εμπιστοσύνης των Κραταιοτάτων και Κραταιών Αδελφών μου.

Εμπνεόμενος από τα υψηλά ιδανικά του Τάγματός μας, αφουγκραζόμενος τις προσδοκίες των Αδελφών μας και ιδία  των νεότερων, με παρακαταθήκη την πορεία και τις συμβουλές των προκατόχων μου, την  εμπειρία μου σαν ενεργό μέλος του Υπάτου Συμβουλίου και με δεδομένη την στήριξη των Μελών Αυτού και όλων των Κραταιών Αδελφών μου, σκοπεύω να πορευτώ με μοναδικό γνώμονα την ευημερία του Τάγματός μας.

Αντιπροσωπεία του Υπάτου Συμβουλίου δια την Ελλάδα μετέβη στη Ρουμανία κατόπιν επισήμου προσκλήσεως προκειμένου να παρίσταται στις Εθνικές Εργασίες του Υπάτου Συμβουλίου δια την Ρουμανία μετά άλλων αντιπροσωπειών άλλων κρατών.
79300539 625415758198671 8189648506210746368 n

Κατόπιν επισήμου προσκλήσεως αντιπροσωπεία του ΥΣ δια την Ελλάδα υπο τον ΥΜΤ Κραταιοτ αδερφό Ν. Κιλάκο και τον Υπ. της Επ. και ΜΡ κρ αδ Ε. Μπινιάρη παρευρέθησαν την 1-12-2019 στην ετήσια εκδήλωση του Χειμερινού ηλιοστασίου του
Εθνικού Υπάτου Συμβουλίου της Γαλλίας.

Ακόμα μία αναγνώριση του Υπάτου Συμβουλίου 33ο δια την Ελλάδα στο πρόσωπο του Υπάτου Μέγα Ταξιάρχου, Νικολάου Κιλάκου 33.


Αντιπροσωπεία του Υ:.Σ:. δια την Ελλάδα με επικεφαλής τον ΥΜΤ Κραταιοτ:. Ν. Κιλάκο 33, όπως και τον κρατ:. Υπ:. Επ:. φίλτ αδελφό Ε. Μπινιάρη 33,  μετέβει στην Πράγα όπως παραστούν στις πανηγυρικές εκδηλώσεις του ΥΣ δια την Τσεχία.

 

supreme council for Greece
Στην αναμνηστική φωτογραφία απεικονίζονται κατά σειρά οι ΥΜΤ δια τις χώρες: Τουρκία, Αυστρία, Ρωσία, Αϊτή, Ελβετία, Ανδόρα, Βουλγαρία, Ελλάδα, Βραζιλία, Τσεχία, Γαλλία, ο ΜΔ της ΜΣ της Τσεχίας όπως και ο ΥΜΤ δια το Μονακό.

Το Σάββατο 16ην  Νοεμβρίου 2019, 11η πρωινή, στο Τεκτονικό Μέγαρο Αθηνών, στην αίθουσα "Ελευσίς" έλαβε χώρα η εορτή περικόσμησης 32ο Ε. Μ. Ε. Σε μια κατάμεστη αίθουσα και υπο την καθοδήγηση του ΥΜΤ Κραταιοτάτου αδελφού Νικολάου Κιλάκου διεξήχθησαν οι εργασίες σε ένα απόλυτα μυσταγωγικό κλίμα που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στους τιμιθέντες με την υπέρτατη αυτή διάκριση, αλλά και στους προσκεκλημένους. Οι εργασίες έκλεισαν με τον Εθνικό μας ύμνο και ακολούθησε δεξίωση στο κυλικείο του Μεγάρου.

8

NMJ emeritus

Ο Σοφωτ:. του Υπερ:. Περ:. Μακεδονία αρ. 4 και οι Σοφωτ:.των εν αδελφική αγάπη συνεργαζομένων  Υπερ:. Περ:.:

Ηλιος 15  Κοιλ:. Νέστου  Αν:. Καβάλλας

Πελασγιώτις 24  Κοιλ:. Πηνειού Αν:. Λαρίσσης

Δημόκριτος 26 Κοιλ:. Νέστου  Αν:. Ξάνθης

Διόνυσος 33 Κοιλ:. Αγγίτου  Αν:. Δράμας

σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας το Τεκτονικό Συμπόσιο με θέμα:

“ ΟΙ ΧΥΜΙΚΟΙ ΓΑΜΟΙ ΤΟΥ Χ:.Ρ:. ΕΤΟΥΣ 1459”

Το Τεκτονικό Συμπόσιο θα πραγματοποιηθεί εις 18ο βαθμό το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 17:15 στην αίθουσα Σπυρίδων Κρητικός του Τεκτονικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, οδός Φιλικής Εταιρίας 24.

Επιβεβαίωση συμμετοχής έως και την 5η Οκτωβρίου 2019 στα τηλέφωνα:

Σοφωτ:. 6972727272

Ιππ:. Καγκ:.6972234358              

ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δέξασθε προς τούτοις τους μετ’ αδελφικής αγάπης ασπασμούς.