Προς : Άπαντα τα υπό την Αιγίδα και Δικαιοδοσία ημών Φιλοσοφικά Εργαστήρια και άπαντες τους Σεβ.: Μυστ.: Διδ.:, μέλη μας

 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ. 3/15-4-2021

 

Φίλτατοι αδελφοί μου Μυστικοί Διδάσκαλοι

Η επικρατούσα κατάσταση στην χώρα μας λόγω της πανδημίας αλλά και οι οδηγίες της πολιτείας και των ειδικών επιστημόνων επιβάλλουν, παρά τα αισιόδοξα μηνύματα που εκπορεύονται από τους εμβολιασμούς, την συνέχιση της αναστολής των εργασιών μας και τις, δια ζώσης, συναντήσεις με τους αγαπημένους μας αδελφούς.

Με ομόφωνη απόφαση του Υπάτου Συμβουλίου η αναστολή των εργασιών μας, σε όλη την επικράτεια, παρατείνεται μέχρι την 15η Σεπτεμβρίου 2021.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη μας για την αθρόα συμμετοχή τους στις τηλεσυναντήσεις, τόσο σε κεντρικό όσο και σε περιφερειακό επίπεδο, οι οποίες θα συνεχιστούν έως τον Ιούνιο σύμφωνα με το πρόγραμμα και συγχαίρουμε τους συντελεστές και τους ομιλητές για την άρτια διοργάνωση.

Ευχόμεθα ολόψυχα στον κάθε αδελφό Μυστικό Διδάσκαλο, να βιώσει με κατάνυξη την περίοδο των παθών, σε αυτόν τον ζοφερό περίγυρο της αβεβαιότητας και δια του παραδείγματος της εκούσιας θυσίας να οδηγηθεί με αγάπη στην μοναδική για τον Τέκτονα οδό της προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Αγάπη και προσφορά, έννοιες όσο ποτέ άλλοτε ουσιώδεις και απαραίτητες για την συνοχή της κοινωνίας μας.

 

 

 

Στο πνεύμα αυτό, το Ύπατο Συμβούλιο του 33ο και τελευταίου βαθμού δια την Ελλάδα του Α.:Α.:Σ.:Τ.: διοργανώνει διεθνή τηλεδιάσκεψη το Σάββατο 8η Μαΐου 2021 και ώρα 19:00, με θέμα «Το μήνυμα της Θυσίας και της Αγάπης».

 

Θα συμμετάσχουν, ως επίσημοι προσκεκλημένοι, Ύπατοι Μεγάλοι Ταξιάρχες και εκπρόσωποί τους επικεφαλής αντιπροσωπιών των Υπάτων Συμβουλίων

δια την Ρουμανία, την Σερβία, την Ρωσία, την Κύπρο και την Βουλγαρία,

οι οποίοι θα ανταλλάξουν χαιρετισμούς και ευχές για το Ορθόδοξο Πάσχα.

 

Δέξασθε επί τούτοις τους Αδ.: Αδ.: ημών ασπασμούς δια των Ι.: Ι.: Α.: Α.:

 

Κατ’ εντολήν του Υπάτου Μεγ.: Ταξιάρχου

 

 

Κατ’ εντολήν του Υπάτου Μεγ.: Ταξιάρχου

Ιωάννης Β. Ζαφειρόπουλος,33ο

 

 

 

 

Τηλ: +30 2108823440| Fax: +30 2108811175  | Αχαρνών 19, 10438 Αθήνα |  Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.supremecouncilforgreece.gr