Λόγω των δύσκολων καιρών που ζούμε αποφασίσαμε κάποιοι αδ. (κάποιοι από αυτούς γιατροί που έχουν και μεγαλύτερη δυνατότητα κίνησης) να συστήσουμε μια ομάδα με το όνομα «τεκτονική αλληλεγγύη -βοήθεια στο σπίτι»

με μοναδικό σκοπό την παροχή βοήθειας σε αδ. που δεν έχουν την δυνατότητα αυτή την περίοδο καραντίνας να εξυπηρετηθούν (είτε μόνοι τους είτε από τους δικούς τους).

Η βοήθεια περιλαμβάνει:

1. Ιατρική βοήθεια στο μέτρο του δυνατού

2. Φαρμακα (μεταφορά από το φαρμακείο η/και συνταγογράφηση οπου είναι δυνατόν)

3. Οποιαδήποτε άλλη εξυπηρέτηση ζωτικών  αναγκών (σούπερ μάρκετ, συμπλήρωση διαδυκτιακά εγγράφων κτλ)

Είναι σημαντικό αν αυτή η πληροφόρηση δεν μπορεί να φτάσει στους αδ. λόγω μη ύπαρξης διαδικτυακής σύνδεσης όποιος από εμάς γνωρίζει κάποιον που πιθανά έχει κάποια τέτοια ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά και να τον πληροφορήσει έτσι ώστε να μπορέσει να έρθει σε επαφή με την ομάδα.
Πιστεύουμε ακράδαντα  ότι στα δύσκολα η αλληλεγγύη είναι υπόθεση ΟΛΩΝ μας.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ                τηλ 6944905488

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ    τηλ.6944688374

Αν κάποιος αδ. επιθυμεί να βοηθήσει στην ομάδα ας αποστείλει στην παρακάτω διεύθυνση όνομα, τηλέφωνο, email, Σ:. Στοά η Φιλοσοφικό Εργαστήριο και επάγγελμα και θα του απαντήσουμε άμεσα
(το mail δημιουργήθηκε μόνο γι αυτό το σκοπό και προφανώς θα κρατηθεί απόλυτη εχεμύθεια)

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

good help