ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΤΟΥ Υ:.Σ:. ΤΟΥ Α:.Α:.Σ:.Τ:. ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

header 50

 Στο επετειακό του τεύχος για τα 50χρόνια έκδοσής του, το παγκοσμίου κυκλοφορίας επίσημο Τεκτονικό περιοδικό THE NORTHERN LIGHT (The Magazine for Scottish Rite Masons of America NMJ ) φιλοξενεί στο κεντρικό του δισέλιδο χαιρετισμούς ευχές και τα συγχαρητήρια προς τον Υ:.Μ:.Τ:. της Βορείου Δικαιοδοσίας των ΗΠΑ Κρατ:. Αδ:. David Α. Glattly 33o ,  έξι Υπάτων Μεγάλων Ταξιαρχών :

  • ΥΜΤ της Νοτίου Δικαιοδοσίας των ΗΠΑ Κρατ.. Αδ.. James D Cole 33o,
  • ΥΜΤ του Καναδά Κρατ.. Αδ.. Robert S. Whitmore 33o, -
  • ΥΜΤ της Αγγλίας και Ουαλίας Κρατ. Αδ. Alan Englefield 33ο,
  • ΥΜΤ της Γερμανίας Κρατ.. Αδ.. Eberhard Desch 33o,
  • ΥΜΤ της Ρουμανίας Κρατ.. Αδ.. Stelian Nistor 33ο
  • ΥΜΤ της ΕΛΛΑΔΟΣ. Κρατ.. Αδ.. Ευάγγελου Αθ. Μπινιάρη 33ο.

Η τιμητική επιλογή και δημοσίευση αυτή , αποτελεί μοναδική τιμή για τον Υ:.Μ:.Τ:. μας . Κρατ:. Αδ Ευάγγελο Αθ. Μπινιάρη, 33ο και βεβαίως , μία ακόμη σημαντική επίσημη αναγνώριση του κύρους και της συμβολής του ΥΣ δια την Ελλάδα , στο Παγκόσμιο Τεκτονικό γίγνεσθαι του ΑΑΣΤ.

Η διεθνής αυτή αναγνώριση αποτελεί καρπό της συνεχούς και αόκνου εργασίας όλων των Ελλήνων Τεκτόνων του ΑΑΣΤ , από ιδρύσεως του ΥΣ μας το 1872 , που προβάλλεται από τους εκάστοτε Υπάτους Μεγάλους Ταξιάρχες μας και τα Μέλη του ΥΣ μας , σε όλα τα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά Συνέδρια , στις Εκδηλώσεις των αδελφών ΥΣ που συμμετέχουν και βεβαίως σε αυτές που διοργανώνει το ΥΣ μας με απόλυτη πάντα επιτυχία .      Οι συμμετοχές σε αυτές τις διεθνείς εκδηλώσεις του Τάγματός μας , ήταν και είναι πάντα άριστα προετοιμασμένες , ώστε πέραν την απλής συμμετοχής και της ανάπτυξης των διεθνών σχέσεων, να προάγουν το φιλοσοφικό , φιλανθρωπικό και ευρύτερα κοινωνικό έργο της αδελφότητάς μας και να προβάλλουν το Ύπατο Συμβούλιό μας και την πατρίδα μας σε όλο τον κόσμο .

50YRS